Ny strikkebok: Strikk bamser med klær

Strikk bamserStrikk bamser med klær

Strikk bamser med klær, Tone Takle, 2010.
Licentia Forlag DA,
ISBN 978-82-998293-0-4

Dette er en bok for dem som vil strikke kosebamser til barn, og til dem som vil ha en lett og morsom strikkeutfordring litt utenom det vanlige.

Bamsene i denne boken er laget av naturmaterialer, de er trygge å leke med, og er et miljøvennlig alternativ til mye av det som finnes i lekebutikker.

En bamse kan bli en kjær venn for både gutter og jenter. Det å kunne gi bort en håndlaget leke til små barn er hyggelig, og blir ofte også satt ekstra pris på av dem som får gaven.

Alle mål i oppskriftene er oppgitt i masker og omganger. Det gir stor frihet til å velge garnet man vil strikke med. Størrelsen på bamsene vil variere etter hva slags garn og pinner man velger å bruke.

Strikk bamsen først, hode og kropp for seg. Tov bamsen i vaskemaskinen, fyll den med ull, og sy den sammen. Se i målskjemaet, og finn ut hvilken størrelse som ligger nærmest bamsen du har laget når du skal strikke klær til.

De fleste av bamseklærne er lette å strikke. Oppskriftene er grunnoppskrifter som hver enkelt kan sette sitt eget preg på gjennom valg av farger og garn . Sett sammen kjoler og gensere, korte og lange bukser etter egen smak. Til mange av klærne trengs det bare 20-30 gram garn, så her kan restegarn også komme til nytte.

"Strikk bamser med klær" er nå på tilbud. Boken koster 180 kroner, fritt tilsendt i Norge. Bestill direkte fra forfatteren på email:

tonetakle@gmail.com

Egne priser for forhandlere etter avtale.

Strikk bamser med klærStrikk bamser med klær